среда, 14 декабря 2016 г.


Правила нарахування балів за завдання ЗНО http://osvita.ua/test/advice/53096/

Наказом Українського центру оцінювання якості освіти №156 від 15 вересня 2016 року затверджено Схеми нарахування балів за виконання завдань сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року.
Згідно з документом, при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнти працюватимуть з 9 типами завдань, що оцінюватимуться наступним чином. 
1. Завдання з вибором однієї правильної відповіді
Картинки по запросу клипарт ЗНОТакі завдання складаються з основи (умови завдання) та чотирьох або п’яти варіантів відповіді, з яких лише один правильний. Завдання вважається виконаним, якщо учасник ЗНО вибрав і позначив відповідь у бланку відповідей А.
1 бал буде зарахований, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді на завдання не надано.
Завдання з вибором однієї правильної відповіді використовуються у тестах ЗНО з української мови і літератури, історії України, російської мови, іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської), математики, фізики, біології, хімії, географії.

1 комментарий:

  1. Якщо у вас були фінансові проблеми, то вам пора посміхнутися. Вам потрібно лише зв’язатися з містером Бенджаміном із сумою, яку ви хочете позичити, і терміном платежу, який вам підходить, і ви отримаєте кредит протягом трьох робочих днів. Я просто в шостий раз виграв позику в 700 тисяч доларів на термін 180 місяців з можливістю виплати до закінчення терміну придатності. Містер Бенджамін допомагає мені з позикою. Зв’яжіться з ним, і ви побачите, що він дуже чесна людина з хорошим серцем. Його електронний лист lfdsloans@outlook.com, а його номер телефону WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ОтветитьУдалить